CBC

CBC începe rezervarea oficiilor în blocul A!

Lucrările de renovare a blocului A la Community Business Center sunt în plină desfășurare și vor fi finalizate în luna iunie.

Clădirea este situată într-o locație bună, în apropierea Gării feroviare, la două minute de mers pe jos de la stația principalelor rute de transport public.

Clădirea, renovată în baza unui design modern, conține birouri cu diferite suprafețe, care vor fi oferite în chirie. Blocul A va avea și spații destinate întâlnirilor de afaceri, săli de conferințe și pentru desfășurarea diferitor evenimente, o zonă de coworking, dar și spații de relaxare.  Clădirea va găzdui o cafenea, un Showroom și o sucursală bancară.

Toți rezidenții CBC vor avea acces la Wi-Fi gratuit, la echipamente de birou (imprimantă/xerox/scanner), cabine private pentru convorbiri și servicii de recepție. În fața clădirii va fi amenajat un mic parc, cu locuri de odihnă în aer liber. De asemenea, va exista o zonă destinată parcării auto.

În blocul A va fi instalat un sistem modern de supraveghere video și control acces. Birourile vor fi dotate cu sisteme „inteligente” de acces, iar rezidenții vor alege cum să între în clădire- cu un card cheie, cu amprenta digitală, cu parolă sau cu smartfonul.

Community Business Center propune trei tipuri de birouri: A, B și C, în funcție de necesitatea clienților:

Clasa A – 15 euro/m2

Birourile de clasa A se disting prin designul interior individual și se oferă în chirie cu mobilier: scaune comode, birouri confortabile, dulapuri spațioase. Fiecare loc de muncă este dotat cu toate comunicațiile necesare, inclusiv și internet de mare viteză prin cablu. Tot ce trebuie să faceți este să vă așezați și să începeți a lucra.

Clasa B – de la 9 euro/m2

Amenajarea interioară la clasa B este la nivelul birourilor clasa A. Singura diferență este că acestea se dau în chirie nemobilate. Dacă însă clientul va avea nevoie de mobilier, designerii noștri vor fi bucuroși să se implice la mobilarea biroului.

Clasa C – de la 7 euro/m2

Birourile de clasa C arată puțin mai simple, dar calitatea finisajelor este de top. Unele oficii permit chiar amenajarea unui studio de dans sau foto.

Mai jos puteți vedea planimetria tuturor birourilor și etajelor disponibile.

Demisol (P-1):

Parter:

Nivel P+1:

Nivel P+2:

Dacă acest proiect va atras atenția, dacă vă interesează unul dintre birourile noastre și doriți să aflați mai multe detalii, sunați-ne acum la nr. 069621999 sau completați formularul de mai jos și vom reveni noi! Vă așteptăm!