CBC

Noul coworking în centrul Chișinăului!

În centrul orașului Chișinău se dechide noul coworking!

Vă prezentăm Community Business Center – un mediu de lucru confortabil în care oamenii se întâlnesc, își unesc forțele și obțin rezultate excelente. Oferim locuri de muncă practice și moderne pentru toate categoriile de profesioniști: de la freelanceri la oameni de afaceri la nivel național și internațional!

Am pregătit oferte unice și profitabile care cu siguranță vă vor interesa.

Spațiu de lucru nefixat

Vă oferim acces la orice spațiu liber din spațiul de coworking de la 8:00 la 20:00. În această perioadă de timp, aveți acces la Wi-Fi rapid, puteți utiliza în mod liber echipamente de birou (imprimantă, scanner etc), puteți vizita zona de recreare și Coffee Point.

Spațiu de lucru fixat

Acest serviciu vă alocă un anumit loc de muncă, la care veți avea acces non-stop. Vă veți putea conecta la Internet nu numai de tip Wi-Fi, ci și printr-un fir. De asemenea, veți avea propria zonă de depozitare și acces la recepție. Ca bonus, oferim promovarea produsului dvs. pe site-ul nostru web în secțiunea „Clienții noștri” sau prin postarea unui articol pe un blog.

Sală de conferințe

O sală pentru 25 de persoane, dotată cu echipamentul necesar pentru desfășurarea cursurilor și prezentărilor.

Sală de ședințe

Cameră echipată pentru 10 persoane, unde puteți organiza o întâlnire de afaceri cu parteneri sau clienți.

Oficii

Dacă echipa Dvs. are mulți oameni, va fi mult mai profitabil să închiriați un birou separat. Vă oferim 3 opțiuni pentru oficii: pentru 12, 13 și 20 de persoane.

Ca servicii suplimentare, oferim locuri de parcare, celule de depozitare suplimentare și acces pentru oaspeți.

Adresa noastră – bd. Gagarin 10. Pentru a stabili o vizită, vă invităm să faceți o programare apelând 069 621 999, completând un formular special pe site-ul nostru sau scrieți direct pe pagina noastră pe Facebook.