CBC

Community Business Center, 1 an de activitate

CBC a marcat un an de activitate în cadrul unui eveniment special, împreună cu rezidenții săi, cu parteneri și invitați speciali, într-o atmosferă de sărbătoare, cu multe surprize, diplome și cadouri.

Administrația CBC a vorbit despre debut, despre provocările apărute pe parcursul acestui an de activitate, dar și despre planurile de dezvoltare.

Diplome de fidelitate și cadouri au fost oferite primului client, dar și mai multor companii, care fac parte din comunitatea CBC.

Cei prezenți au vorbit despre domeniile în care activează, au povestit istoriile lor de succes, dar și despre startup-uri în afaceri, lansate la CBC, menționând că cel mai mult îi motivează atmosfera de la CBC, birourile moderne de aici, prețul avantajos și comunitatea de oameni.

Cu ocazia marcării unui an de activitate, a fost organizată și o tombolă, iar în urma extragerii, rezidenții au câștigat zeci de premii, oferite de CBC și de către partenerii evenimentului: Companiile ”Euroterm”, ”Basavin Winery”, Fitness Club ”Alexia”.

Evenimentul s-a încheiat cu un fourchette.