CBC

Ai grijă de sănătatea angajaților tăi: oferta avantajoasă de masaj la birou pentru rezidenții CBC

Just Relax

Una din cele mai des întâlnite probleme ale persoanelor care lucrează la birou și trebuie să stea permanent în poziție așezată, în fața calculatorului, este durerea de spate. Nu doar că te desconcentrează de la munca pe care trebuie să o faci, ci îți poate  crea stări de stres, anxietate, iar dacă nu sunt ameliorate și tratate la timp, durerile de spate se pot transforma în afecțiuni destul de grave. Cu siguranță, această problemă se răsfrânge și asupra calității lucrului. Nici tu, nici angajații tăi nu mai sunteți la fel de productivi când simțiți disconfort și durere permanentă la muncă.

Tocmai din această cauză, una din cele mai populare soluții din companiile mari din afară, în special a celor din sfera IT unde aproape 100% din angajați lucrează cel puțin 8h pe zi la calculator, este masajul la birou.

Conform studiilor multiple, datorită ședințelor de masaj în fotoliu, la birou, se pot preveni sau ameliora cel puțin 3 afecțiuni:

  1. Dureri de spate și hernie de disc

Durerile de spate și hernia de disc apar în urma pozițiilor incorecte și a timpului îndelungat petrecut la masa de birou. Șederea îndelungată pe scaun provoacă degenerarea discurilor intervertebrale și împiedică circulația sangvină. O ședință de 10-20 de minute de masaj în fotoliu pe zi reduce considerabil riscul de apariție a acestor probleme, înlătură starea de oboseală și energizează angajații.

  1. Sindromul Text Neck

Text Neck este acea stare de încordare în zona gâtului. La fel, ca și în cazul durerilor de spate, aceasta apare din cauza poziției incorecte la calculator. Capul aplecat, poziția vicioasă a gâtului provoacă încordarea mușchilor din această zonă și disconcetrează angajații de la realizarea sarcinilor în regim productiv. În aceste situații, se recomandă  ședințele zilnice și scurte de masaj care înlătură rigiditatea musculară și relaxează zona gâtului.

  1. Sindromul de Tunel Carpian

Știi starea aia când după ce tapezi un timp îndelungat la calculator, în poziție așezat, iar la un moment dat, simți amorțeală în zona mâinilor și antebrațelor? Asta se numește sindromul de tunel carpian. Nervul median este iritat și îți provoacă amorțeală, furnicături, dureri și disconfort. 10 zile de masaj în fotoliu, la birou, te vor ajuta pe tine și pe angajații tăi să tratezi această problemă.  Se va activa circulația sangvină, se vor decongestiona terminațiile nervoase și vei putea reveni la muncă mai calm, mai relaxat, astfel încât să te poți concentra la maxim pe ceea ce ai de făcut.

Faza bună e că nu mai trebuie să investești o grămadă de bani ca să achiziționezi propriile fotolii de masaj la birou sau să amenajezi un birou separat, să chemi un specialist din afară ca să oferi ședințe de masaj angajaților tăi. E mult mai simplu. Direcționezi anagajații tăi în biroul 201, etajul 2, din centrul CBC (Community Business Center).

Compania Just Relax este prima și unica companie din CBC care a venit cu o soluție inovativă și extrem de solicitată în rândurile rezidenților din spațiile de coworking. Întrucât majoritatea rezidenților CBC activează în sfera IT, iar angajatorii din coworking au mărturisit despre faptul că 90% din angajații lor lucrează în poziție așezat zilnic, ședințele de masaj în fotoliu sunt extrem de binevenite.

Pentru a oferi oportunitatea de a avea grijă de sănătate cât mai multor persoane, compania Just Relax a creat o ofertă unică și avantajoasă pentru rezidenții CBC: abonamente la ședințele de masaj complet în fotoliile de masaj inteligent la preț REDUS.

Odată ce ajungi în salonul Just Relax, vei descoperi 3 tipuri de fotolii diferite Komoder: Focus II, Victoria II, Titan. Acestea sunt o soluție inteligentă și sustenabilă, fiind create în baza experienței medicilor coreeni în domeniul reabilitologiei.

Poți alege abonamentul care ți se potrivește și fotoliul care rezolvă exact problema ta. Toate sunt moderne și dotate cu funcționalități diferite: ajustare la forma și înălțimea corpului prin scanare inteligentă, touch screen-uri moderne, role de masaj zonal pentru înlăturarea durerilor specifice în zona capului, gâtului, spate, picioare, masaj 3D sau relaxare totală prin regimul de plutire și gravitație zero.

De ce să cumperi un abonament de masaj Just Relax pentru tine și pentru angajații tăi?

  1. E super-eficient: după primele ședințe vei observa că te vei simți mai plin de energie și va crește productivitatea la muncă
  2. Economisești timp și bani: nu trebuie să mergi în alt capăt de oraș pentru masaj, doar cobori la alt etaj, iar prețurile sunt atât de mici, încât o ședință de 10 minute de masaj face cât o cafea
  3. Arăți grija față de angajați: un abonament la masaj e un gest de atenție frumos pe care îl poți oferi angajaților drept motivare, remunerare pentru rezultate aduse sau în locul cadourilor banale de revelion sau cu alte ocazii

Just Relax îți oferă 4 abonamente diferite.

Primul începe de la 80 de lei pentru o ședință de masaj de 20 de minute, iar cel mai avantajos abonament îți oferă 15 ședințe de masaj, de la 60 de lei pentru 20 de minute de masaj sau 120 lei pentru 60 de minute de masaj.

Doar pentru rezidenții CBC, pentru abonamentele procurate în perioada 15.11.21-15.12.21 se oferă prețul redus de -15%.

De asemenea, la prezentarea cuponului de reduceri, oricine poate beneficia de reducerea de -10%, chiar și persoanele din afara coworkingului care își doresc o sesiune de masaj terapeutic și relaxant. Cupoanele de reducere se găsesc pe teritoriul CBC, la intrare, în zona de coffee point sau în alte locații, sau le descărcați în telefon de pe site www.justrelax.md

Pentru a descoperi atmosfera Just Relax și pentru a testa fotoliile de masaj de neînlocuit de la Komoder, vizitează-ne la Community Business Center, blvd. Iurii Gagarin 10, etajul 2, birou 201.

Programează vizitele în prealabil la numărul de telefon 067151000 sau solicită oricare altă informație suplimentară la adresa de e-mail: info@justrelax.md. Mai multe detalii despre masaj și fotoliile puteți găsi pe site-ul www.justrelax.md, pe paginile de Facebook și Instagram

Te așteptăm cu o atmosferă relaxantă, oricând de Luni până Vineri, de la 10:00 la 19:00 sau de Sâmbâtă până Duminică, de la 09:00 la 18:00!